Uw letselschade advocaat in Breda
Bel vrijblijvend: 076 - 808 02 10
Home > Letselschadespecialist > Juridisch adviseurschappen
Vrouwe justitia als beeld

Juridisch adviseurschappen

De kantoren van De Letselschade Raetsman en de daar werkzame letselschadeadvocaten vinden het belangrijk dat meer wordt gedaan dan alleen het optreden voor slachtoffers. Advocaat Rob Vermeeren maakt tijd vrij voor het initiatief en voorzitterschap van Stichting LetselschadeNEWS, dat zorgt voor een gelijknamige magazine onder andere in samenwerking met Slachtofferhulp Nederland, en bekleed diverse juridisch adviseurschappen:

Hartpatiënten NederlandJuridisch adviseur bij Stichting Hartpatienten Nederland
Als letselschadeadvocaat geef ik adviezen aan de stichting ter bevordering van kwaliteit van zorg voor hartpatiënten en geef waar nodig bijstand aan donateurs van de stichting bij het verhalen van schade als gevolg van een medische fout.

LOV smallJuridisch Adviseur bij Landelijke Organisatie Verkeersslachtoffers
Het adviseren van het bestuur bij zaken waarbij letselschade aan de orde is. Dit kan zijn ten aanzien van specifieke onderwerpen zoals bijvoorbeeld de hoogte van het smartengeld in Nederland en hoe hierin verandering aan te brengen, maar ook het doen van second opinions in letselschadedossiers van vrienden van de stichting.

Juridisch Adviseur bij Vereniging Verkeersslachtoffers
Vereniging VerkeersslachtoffersHet adviseren van het bestuur bij zaken waarbij letselschade aan de orde is. Dit kan zijn ten aanzien van specifieke onderwerpen zoals bijvoorbeeld de hoogte van het smartengeld in Nederland en hoe hierin verandering aan te brengen, maar ook het doen van second opinions in letselschadedossiers van leden van de vereniging.

ZereenJuridisch adviseur bij Stichting Zereen bij verlies
Stichting Zereen bij Verlies is een stichting die probeert hulp te bieden na het verliezen van een naaste. Dat zowel op praktisch als emotioneel gebied. Als letselschadeadvocaat begeleid ik nabestaanden in het verhalen van de schade. Verder adviseer ik de stichting over wenselijke wetgeving ter verbetering van de positie van nabestaanden.