Uw letselschade advocaat in Breda
Bel vrijblijvend: 076 - 808 02 10
Home > Medische fout
Medische fout Breda

Medische fout in Breda

U heeft letselschade wanneer u door toedoen van een ander lichamelijk of psychisch letsel heeft opgelopen. U kunt ook letsel oplopen door een medische fout. Daarvan is sprake als er verwijtbaar onjuist is gehandeld en u daarvan schade heeft opgelopen.

Impact van een medische misser

Een medische fout kan behoorlijk veel impact hebben op de rest van uw leven. U was immers niet voor niets al onder behandeling en daar komt dan nog schade door toedoen van een ander bovenop. Ons kantoor kan helpen met het benodigde onderzoek naar de verwijtbaarheid en uiteindelijk het verkrijgen van een vergoeding. Jarenlang zorgden wij voor een redactielid in het toenmalige programma Missers van de AVRO en nog steeds maken wij kosteloos gebruik van één van de pannel-artsen. Zo kunt u bij ons rekenen op een snelle en adequate behandeling van uw dossier.

Smartengeld na een medische fout

De schade die u ondervindt van een medische fout kan zowel materieel als immaterieel zijn. In het eerste geval moet u denken aan het achteruit gaan in inkomen of extra kosten voor medische zorg of huishoudelijke hulp. Met immateriële schade wordt bijvoorbeeld pijn of verdriet bedoeld als gevolg van uw leed na een medische fout. Veel mensen weten niet dat ook psychische leed te verhalen is, dit wordt ook wel smartengeld genoemd. Hierbij kunt u denken aan traumatische ervaringen of eventueel blijvend letsel, zoals littekens. De materiële en immateriële schade als gevolg van een medische fout wordt letselschade genoemd. Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op met uw letselschade advocaat in Breda. Wij helpen u graag.