Uw letselschade advocaat in Breda
Bel vrijblijvend: 076 - 808 02 10
Home > Letselschadespecialist
Vrouwe justitia als beeld

Letselschadespecialist in Breda

De Letselschade Raetsman is een advocatenkantoor dat zich volledig heeft gespecialiseerd in letselschadezaken. Bent u het slachtoffer van een verkeersongeval, bedrijfsongeval, medische misser of geweldsdelict? Wij staan voor u klaar. Onze letselschadespecialist uit Breda biedt u een luisterend en begrijpend oor en zorgt voor een snelle afwikkeling van uw letselschadezaak. Wij hebben jarenlange ervaring als letselschadespecialist en een uitstekend netwerk in Breda en omstreken. U kunt uw schadezaak dus met een gerust hart aan ons overlaten.

Kosteloze hulp van uw letselschadespecialist

Nu denkt u misschien dat juridische hulp duur is, maar bij letselschadezaken is dat anders. Wij kunnen slachtoffers van fysieke en psychische schade in principe kosteloos rechtshulp bieden. Degene die aansprakelijk is voor uw letselschade moet immers ook de redelijke kosten voor uw juridische hulp betalen.

Kwaliteitskantoor

Ons kantoor is in Breda en Tilburg het enige advocatenkantoor dat is aangesloten is bij alle specialistenverenigingen. We houden kantoor in Breda en Tilburg en houden in heel West Brabant spreekuren op verschillende locaties. Met drie gespecialiseerde letselschadeadvocaten, twee letselschadejuristen en een team van ondersteuners, weet u zeker dat uw schadezaak op de juiste wijze wordt afgehandeld. Wilt u meer weten over onze letselschadespecialisten? Of heeft u direct een letselschade advocaat in Breda nodig? Bij ons bent u aan het juiste adres. We staan u graag bij.