Uw letselschade advocaat in Breda
Bel vrijblijvend: 076 - 200 86 10
Home » Letselschadespecialist
Vrouwe justitia als beeld

Letselschadespecialist in Breda

De Letselschade Raetsman is een advocatenkantoor dat zich volledig heeft gespecialiseerd in letselschadezaken. Bent u het slachtoffer van een verkeersongeval, bedrijfsongeval? Wij staan voor u klaar. Onze letselschadespecialist uit Breda, die werkzaam is in heel Brabant maar ook daarbuiten, biedt u een luisterend en begrijpend oor en weet precies wat uw rechten zijn en zorgt voor een goede afwikkeling van uw letselschadezaak. Onze letselschade advocaat en letselschadejuristen hebben jarenlange ervaring. De advocaat zelfs meer dan 25 jaar. Hij is ook aangesloten bij het enige echte keurmerk, namelijk de LSA, zijnde de vereniging van letselschade advocaten. Daarnaast is hij ook lid van de ASP zijnde de vereniging van advocaten voor slachtoffers van personenschade, waardoor u er zeker van bent dat niet wordt opgetreden voor verzekeraars. Ook is er uitstekend netwerk van diverse hulporganisaties en bedrijven in heel Brabant en daarbuiten. U kunt uw schadezaak dus met een gerust hart aan ons overlaten.

Kosten letselschadespecialist

Nu denkt u misschien dat juridische hulp duur is, maar bij letselschadezaken is dat anders. Degene die aansprakelijk is voor uw letselschade moet immers ook de redelijke kosten voor uw juridische hulp betalen. Dit is al tientallen jaren in de wet opgenomen. Laat u dus niet misleiden door niet-advocaten die adverteren met gratis hulp of no cure no pay. Zij dienen immers ook hun kosten gewoon in bij de tegenpartij, maar kunnen als het er echt op aan komt niet voor u naar de rechter.

Kwaliteitskantoor

Ons kantoor in Breda met spreekuurlocaties over heel Brabant heeft een gespecialiseerde letselschadeadvocaat, drie letselschadejuristen, een team van ondersteuners en werkt met twee medisch adviseurs. Zo weet u zeker dat uw schadezaak de aandacht krijgt die het verdient en op de juiste wijze wordt afgehandeld. Wilt u meer weten over ons? Of heeft u direct een letselschade advocaat in Breda nodig? Bij ons bent u aan het juiste adres. We staan u graag bij.