Uw letselschade advocaat in Breda
Bel vrijblijvend: 076 - 808 02 10
Home > Letselschadespecialist > Samenwerkingspartners
Vrouwe justitia als beeld

Samenwerkingspartners

Wij werken samen met verschillende partners en stichtingen die opkomen voor de belangen van slachtoffers van letselschade. Hieronder ziet u enkele voorbeelden hiervan:

Hartpatiënten Nederland

hartpatienten nederlandHartpatiënten Nederland verleent steun aan hartpatiënten in de meest uitgebreide zin van het woord. Ze zijn er voor iedereen en komen al sinds het begin van de jaren zeventig – onder meer als organisator van luchtbruggen – op voor de belangen van patiënten. Indien gewenst bieden zij hulp, begeleiding en adviezen op een zo breed mogelijk terrein van hart- en vaatziekten.

De Gezonde Patiënt
gezondepatientHet platform de ‘Gezonde Patiënt’ biedt consumenten van de gezondheidszorg handvatten om het beste uit de gezondheidszorg te halen. Ook goede rechtshulp maakt hier deel van uit.

Fys’Optima
fysoptimaFys’Optima is een netwerk van fysiotherapiepraktijken dat ervoor zorgt dat het condities creëert die het voor zoveel mogelijk mensen mogelijk maakt om van goede gezondheidszorg gebruik te kunnen maken.

OCA
ocaHet OCA is een landelijke organisatie die gespecialiseerd is in het verminderen van lichamelijke en psychische klachten. Hierbij gaat het voornamelijk om het verzorgen van efficiënte revalidatietrainingen.

Stichting Slachtoffers Cosmetisch Artsen
slachtoffers cosmetisch artsenStichting Slachtoffers Cosmetisch Artsen komt op voor de belangen van gedupeerden na onzorgvuldig of verkeerd uitgevoerde borstcorrecties, facelifts of andere cosmetische behandelingen.

Stichting Rijangst
stichting rijangstStichting Rijangst brengt rijangst onder de aandacht en is continu bezig met de ontwikkeling van therapievormen in combinatie met begeleidende rijlessen en biedt een platform voor lotgenoten.

Het Instituut voor Psychotrauma
psycho traumaHet Instituut voor Psychotrauma steunt slachtoffers van ernstig psychisch letsel en kent een netwerk van bijna 70 psychologenpraktijken in heel Nederland.

Wilt u meer weten over onze samenwerkingspartners? Of wilt u direct een ervaren letselschade advocaat inschakelen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of maak een afspraak voor ons spreekuur.