Uw letselschade advocaat in Breda
Bel vrijblijvend: 076 - 200 86 10
Vrouwe justitia als beeld

Samenwerkingspartners

Betere letselschaderegeling

Het kantoor van De Letselschade Raetsman en de daar werkzame letselschadeadvocaat en letselschadejuristen vinden het belangrijk dat meer wordt gedaan dan alleen het optreden voor slachtoffers. Letselschade advocaat Rob Vermeeren is initiatiefnemer en voorzitter van Stichting LetselschadeNEWS die ten doel heeft de letselschaderegeling te verbeteren en de stichting zorgt voor het maken van het gelijknamige magazine, onder andere in samenwerking met Slachtofferhulp Nederland, en De Letselschade Academy.

Juridische adviseurschappen

Vereniging Verkeersslachtoffers logo
Als advocatenkantoor dienen wij als adviesorgaan voor de Vereniging Verkeersslachtoffers in letselschadezaken. Rob Vermeeren staat het bestuur van de Vereniging Verkeersslachtoffers bij en geeft second opinions aan leden van de vereniging.
Stichting Korter Maar Krachtig
Korter Maar Krachtig zet zich in voor mensen met een amputatie of een aangeboren reductie van een ledemaat. Wij helpen de leden met hun letselschadezaak.
Hartpatiënten Nederland
Ook aan Hartpatiënten Nederland geeft Rob Vermeeren advies.
Zereen
Zereen staat nabestaanden bij met het verwerken van het verlies, op emotioneel en praktisch vlak. Wij adviseren de stichting over wetgeving ter verbetering van de rechtspositie van nabestaanden.

Samenwerkingsverbanden

Het is van groot belang dat letselschadeadvocaten korte lijnen hebben met andere professionals die slachtoffers helpen na een ongeval om zodoende snel advies te kunnen inwinnen dan wel aanvullende behandelingen buiten het reguliere circuit te kunnen inzetten.

Otto Bock
Wij werken samen met Otto Bock aan de ontwikkeling van de beste prothesen en orthopedische hulpmiddelen, zodat ook u, ondanks uw lichamelijke beperking, optimale mogelijkheden heeft om te doen wat u wenst te doen.
Westerweel Intermediair en SMAS
Westerweel Intermediair en SMAS geven ons onafhankelijke en goed onderbouwde medische adviezen bij letselschade zaken. Een grondig medisch dossier is een belangrijk onderdeel van een succesvolle afhandeling van een letselschadeprocedure.
Radiaal
Radiaal helpt werkgevers extra loonkosten te verhalen. Wij wisselen graag onze expertises uit met elkaar om het beste uit elke situatie te halen.
Transparant Regres
Wanneer een werknemer arbeidsongeschikt wordt heeft dit ook verregaande gevolgen voor de werkgever. Transparant Regres staat werkgevers bij en helpt hen, op basis van no cure no pay, loonschade te verhalen op de aansprakelijke partij.
HZA Herstelzorg & Advies
HZA Herstelzorg & Advies biedt hoogwaardige tweedelijns revalidatiegeneeskunde en advies bij letselschadeprocedures. Zij zijn niet alles gehuisvest in de grote steden, maar ook bij u in de buurt. Hiermee brengen zij specialistische zorg dichtbij de patiënt.
Psychologen Breda
Wij werken al lange tijd samen met Psychologen Breda. Hun expertise helpt ons het beste uit de letselschadeprocedure te halen.
RaNed
Na een verkeersongeval kan het moeilijk zijn om de auto weer in te stappen. RaNed zorgt er op pragmatische wijze voor dat u snel weer met een vertrouwd gevoel de weg op gaat.
Trivium Advies
Na een ongeval kunt u tijdelijk of permanent beperkt worden in uw doen en laten. Uw leven is niet meer hetzelfde. Trivium Advies gaat samen met u aan de slag om uw autonomie te herstellen, zodat u zo snel mogelijk vertrouwd raakt met uw nieuwe manier van leven.
Expertise Human Capital
Bent u gedwongen tot ander werk door letsel dat u heeft opgelopen? De arbeidsdeskundigen en re-integratiecoaches van Expertise Human Capital helpen u een nieuwe weg in te slaan, een weg die bij u past. Zij staan u in dat proces van A tot Z bij.
Heling & Partners
Heling & Partners is een adviesbureau dat zich inzet voor particulieren en bedrijven bij letselschade zaken, AOV en werkgever-werknemer-situaties.
Het Instituut voor Psychotrauma
Loopt u ernstig psychisch letsel op door een arbeidsongeval, een verkeersongeval, mishandeling of een ander ongeval? Wij kunnen Het Instituut voor Psychotrauma voor u inschakelen, zodat u zo snel mogelijk uw leven weer op kunt pakken. De kosten hiervoor kunnen worden verhaald op de aansprakelijke partij.
Fys’Optima
De fysiotherapeuten van Fys’Optima helpen u uw leven op te pakken na een ongeluk. Ook als u niet aanvullend verzekerd bent kunt u bij hen terecht.
Pronk Ergo
Sinds hun bestaan hebben de ergotherapeutische, fysiotherapeutische of bewegingstechnologische specialisten van Pronk Ergo de fysieke en emotionele pijn van heel veel mensen met een fysieke functiebeperking op zeer deskundige wijze verlicht. Wij zijn trots met zo een partij te mogen samenwerken.
OCA
Niet alleen op het gebied van fysieke revalidatie, maar ook op het gebied van psychische revalidatie is OCA expert. Zij hielpen al duidende mensen hun leven weer op te pakken.

 

Wilt u meer weten over deze samenwerkingen? Of wilt u direct een ervaren letselschade advocaat inschakelen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of maak een afspraak voor ons spreekuur.