Uw letselschade advocaat in Breda
Bel vrijblijvend: 076 - 808 02 10
Home > Letselschadevergoeding
pen met berekening en geldbedrag

Letselschadevergoeding in Breda

Als u het slachtoffer bent geworden van een verkeersongeval of een ongeval op het werk door de schuld van iemand anders, kunt u in aanmerking komen voor een letselschadevergoeding. Voor zowel de fysieke als de psychische schade kunt u recht hebben op een letselschadevergoeding. Uw letselschade advocaat in Breda van de Letselschade Raetsman helpt u van begin tot eind bij uw schadezaak. Wij zorgen ervoor dat u de schadevergoeding krijgt waar u recht op heeft.

Hoogte van de schadevergoeding

De hoogte van de schadevergoeding hangt af van vele factoren. De situatie van voor het ongeval wordt als uitgangspunt genomen bij het bepalen van de gevolgen van het incident. Neem een ervaren letselschadespecialist in de arm die u hierbij kan helpen. Wij hebben jarenlange ervaring met het verkrijgen van letselschadevergoeding in Breda en in de omgeving van Breda. Wij werken samen met medische experts bij het vaststellen van de aansprakelijkheid en de hoogte van de schadeclaim.

Mogelijke onderdelen van de letselschadevergoeding:

  • Inkomensverlies
  • Psychische schade
  • Verlies van zelfwerkzaamheid
  • Pensioenschade
  • Overige materiële schade

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van uw schadezaak? Of heeft u direct een letselschadespecialist nodig in Breda of in de nabije omgeving van Breda? Neem gerust contact met ons op.