Uw letselschade advocaat in Breda
Bel vrijblijvend: 076 - 808 02 10
Smartengeld Breda

Recht op smartengeld?

Wilt u weten of u recht heeft op smartengeld? U kunt niet alleen schadevergoeding krijgen voor uw materiële schade, maar ook voor geleden immateriële schade ook wel genaamd smartengeld. Het gaat hierbij om verminderde levensvreugde, leed en verdriet, maar ook om een vergoeding voor ontsiering vanwege opgelopen littekens en het feit dat u tijdelijk of blijvend beperkt bent geraakt.

Juridische hulp in Breda

Wilt u weten of u daar ook recht op heeft? Neem dan contact op met onze letselschade advocaat in Breda voor meer informatie over de mogelijkheden.

Hoe wordt smartengeld berekend?

Onze specialisten kunnen u hier meer over vertellen. De hoogte en toekenning van het smartengeld is afhankelijk van vele factoren. Onze specialisten zorgen ervoor dat deze factoren goed in beeld komen bij de betalende partij en desnoods kunnen worden voorgelegd aan de rechter. Geregeld schakelen wij medische experts in die de mate van invaliditeit en de omvang van uw beperkingen goed kunnen beschrijven. Het proces rondom smartengeld is erg ingewikkeld en er is veel ervaring voor nodig om een goede inschatting te maken in hoeverre een verzekeraar u te weinig biedt. Ga dus niet zelf onderhandelen en vraag altijd een second opinion aan een van onze specialisten. Wilt u meer weten over ons kantoor in Breda of wilt u direct weten of en voor hoeveel smartengeld u in aanmerking komt? Neem dan vandaag nog contact met ons op.