Uw letselschade advocaat in Breda
Bel vrijblijvend: 076 - 808 02 10
Home > Verkeersongeval
Verkeersongeval Breda

Letselschade na auto ongeluk in Breda?

Bent u door toedoen van een ander betrokken geraakt bij een verkeersongeval in Breda of omgeving Breda? En heeft u hierbij letsel opgelopen? Wij kunnen u helpen met het indienen van een schadeclaim bij letselschade na een auto ongeluk. Zo weet u zeker dat u de schadevergoeding krijgt waar u recht op heeft.

Schadevergoeding voor uw letsel

Een verkeersongeval kan namelijk verstrekkende gevolgen hebben. U loopt bijvoorbeeld tijdelijk inkomsten mis omdat u niet kunt werken, of u moet een hulp in de huishouding inhuren omdat u dit zelf tijdelijk niet meer kunt doen. De kans dat u problemen met uw financiën krijgt, is dus zeker aanwezig. U kunt trouwens ook een schadevergoeding krijgen voor de psychische schade die u heeft opgelopen. Onze advocaten vertellen graag in een persoonlijk gesprek welke kansen uw schadeclaim maakt.

Kosteloze juridische hulp in Breda

Nog steeds bestaat het misverstand dat slachtoffers hoge bedragen moeten betalen voor rechtshulp bij letselschade. Dit is echter niet het geval. De redelijke kosten van rechtsbijstand dienen immers vergoed door diegene die verantwoordelijk is voor het ontstaan van het letsel. In bijna alle gevallen is dat de verzekeraar van diegene die de schade heeft veroorzaakt. Wilt u meer informatie over letselschade? Neem dan vrijblijvend contact op met uw letselschade advocaat in Breda.