Uw letselschade advocaat in Breda
Bel vrijblijvend: 076 - 200 86 10
Home » Verkeersongeval
Verkeersongeval Breda

Letselschade na auto ongeluk in Breda?

Bent u door toedoen van een ander betrokken geraakt bij een verkeersongeval in Breda of omgeving Breda? En heeft u hierbij letsel opgelopen? Wij kunnen u helpen met het indienen van een schadeclaim bij letselschade na een auto ongeluk. Zo weet u zeker dat u de schadevergoeding krijgt waar u recht op heeft.

Schadevergoeding voor uw letsel

Een verkeersongeval kan verstrekkende gevolgen hebben. U loopt bijvoorbeeld tijdelijk inkomsten mis omdat u niet kunt werken of u moet een hulp in de huishouding inhuren omdat u dit zelf niet kunt doen. Dit heeft niet alleen invloed op uw psychische gesteldheid, maar ook op uw financiële situatie. Voor zowel de fysieke als de psychische schade heeft u recht op een schadevergoeding. Onze advocaten vertellen graag in een persoonlijk gesprek welke kansen uw schadeclaim maakt. Wij gaan vervolgens in gesprek met de verzekeraar van de aansprakelijke partij en hopen in goed overleg tot overeenstemming te komen. Mocht dit niet lukken, dan gaan wij, uiteraard samen met u, de strijd aan.

Juridische hulp in Breda

Nog steeds bestaat het misverstand dat slachtoffers hoge bedragen moeten betalen voor rechtshulp bij letselschade. Dit is echter niet het geval. De redelijke kosten van rechtsbijstand dienen immers ook vergoed te worden door de verzekeraar van diegene die verantwoordelijk is voor het ontstaan van het letsel, uw eigen schade verzekering inzittenden of bij een werkrit (de verzekeraar van) uw werkgever. Wilt u meer informatie over letselschade? Neem dan vrijblijvend contact op met uw letselschade advocaat in Breda.