Uw letselschade advocaat in Breda
Bel vrijblijvend: 076 - 808 02 10
Home > Verkeersongeval > Whiplash schadevergoeding
Schadeclaim Breda

Whiplash schadevergoeding in Breda

Een whiplash ontstaat wanneer het hoofd een slingerende beweging maakt ten opzichte van de romp, waarna nekklachten ontstaan. Deze klachten ontstaan meestal na een zogenaamde kop-staartbotsing. Heeft u een whiplash als gevolg van een ongeval? Ook deze vorm van letselschade kunt u claimen.

Een belangrijke voorwaarde voor het verkrijgen van een whiplash schadevergoeding is dat er iemand anders aansprakelijk moet zijn voor uw letsel. Er komt veel bij kijken als u een schadeclaim in wilt dienen, daarom is het van belang dat u hier goede juridische ondersteuning bij krijgt. Als letselschadespecialist helpen we u in de regio Breda graag, zodat u de slachtoffervergoeding krijgt waar u recht op heeft.

Dit claimt uw letselschadespecialist o.a. voor u:

  • Onverzekerde ziektekosten
  • Hulp- en verplegingskosten
  • Inkomensverlies
  • Verminderde pensioenopbouw
  • Smartengeld

Hoogte van de whiplash schadevergoeding

Hoe hoog de vergoeding is, hangt af van vele factoren. Er wordt altijd eerst gekeken naar de ernst en de aard van de schade. Daarnaast spelen sociale factoren, de duur van het genezingsproces, verlies van zelfredzaamheid of verlies van arbeidsvermogen een rol bij het bepalen van de hoogte van de schadevergoeding. Heeft u een letselschade advocaat in Breda nodig? U kunt bij ons terecht voor juridische hulp. Wij helpen u graag met het indienen van uw schadeclaim bij een whiplash.

Smartengeld na ongeluk

Naast een vergoeding voor uw materiële schade ten gevolge van een ongeluk, is het vaak ook mogelijk om een vergoeding te krijgen voor de geleden immateriële schade. De vergoeding hiervoor wordt smartengeld genoemd. Smartengeld na een ongeluk wordt uitgekeerd als er bijvoorbeeld sprake is van een trauma, blijvende littekens of blijvend letsel waardoor u bepaalde taken of hobby’s niet meer kunt uitvoeren. Hoewel dit type letsel vaak niet direct zichtbaar is, kan dit wel grote impact hebben op het leven van een slachtoffer. Wij kunnen de hoogte van het smartengeld waar u recht op heeft voor u berekenen en uw smartengeld voor u claimen.